Nå ud til jeres fremtidige kunder allerede i dag

Gennem en eksklusiv studierabat kan jeres virksomhed øge salget og nå direkte ud til det evigt fornyende, meget indflydelsesrige og trendsættende kundegruppe, som er de studerende - jeres fremtidige kunder - så tidligt som muligt.

Som en studievenlig virksomhed, kan I...

Databaseret performance

Øge salget

At tilbyde en studierabat øger kundetrafikken ved at tiltrække både nye og eksisterende kunder til at udforske deres eksklusive muligheder.

Den øgede økonomiske overkommelighed og det ekstra købsincitament ved en eksklusiv studierabat medfører højere konverteringsrater, der resulterer i en øget omsætning og et større antal gode oplevelser med jeres virksomhed for flere kunder.

Brandkendskab og positionering

Opbygge brandloyalitet

At nå jeres kunder så tidligt som muligt, lader jeres virksomhed opbygge loyalitet tidligere og øge kundernes livstidsværdi.

Vores undersøgelser viser at 8 ud af 10 studerende foretrækker virksomheder, der tilbyder studierabat, og med word-of-mouth værende yderst aktuelt for studiesegmentet vil kendskabet hurtigt spredes omkring fantastiske muligheder hos studievenlige virksomheder.

Vind denne konkurrencemæssige fordel i dag ved at blive en studievenlig virksomhed.

Social- og miljøansvarlighed

Investere i fremtiden

Som en studievenlig virksomhed imødekommer og støtter I ungdommen, der skal styre og forme samfundets fremtid.

Gennem er samarbejde med Studiz støtter I på samme tid digitaliseringen af de forældede og mindre bæredygtige processer som f.eks. at producere og printe plastikkort år efter år.

0

studerende tilmeldt

0

anvendte studierabatter

+
0

Besøgende (måned)

Hvilken af disse beskriver bedst jeres virksomhed?

En online webshop

For virksomheder med en online webshop, der kunne tænke sig at få en studierabat synliggjort, markedsført og tilgængelig for verificerede studerende.

Se mere

En butikskæde

For kæder med flere butikker/lokationer, der kunne tænke sig at få en studierabat synliggjort, markedsført og tilgængelig for verificerede studerende.

Se mere

En lokal forretning

For virksomheder med en enkelt lokal forretning, som kunne tænke sig at få en studierabat synliggjort for de studerende i lokalområdet.

Se mere

Kunne I tænke jer at høre mere?

Udfyld kontaktformulaten nedenfor og lad os tage en snak om mulighederne.

...eller kontakt os lige nu for at få svar på jeres spørgsmål!