Slut dig til os i kampen for et sjovere, billigere og enklere studieliv

Ansøg

Hvem er vi?

Studiz er en gratis, digital tjeneste af studerende - for studerende. Vi har samlet dine studierabatter ét sted, så du hurtigt og let kan se, hvilke brands og butikker der er studievenlige. På samme tid kan du i Studiz-app’en få et verificeret, digitalt studiekort, så du sikrer dig, at du aldrig går glip af studierabatterne, fordi du har glemt det gamle, slidte plastikkort i skoletasken eller i den forkerte jakke. Dertil har vi udviklet et hav af brugervenlige, omkostningsbesparende funktioner til festudvalg, studieforeninger og skoler. Ganske simpelt er Studiz sat i verden for at gøre dig og dine medstuderendes studieliv billigere, sjovere og enklere.

Vores værdier

Vores daglige arbejdsprincip er HardFun. Med dette menes, at når vi arbejder, så arbejder vi hårdt, koncentreret og effektivt, samtidig er det dog også afgørende, at vi har det sjovt mens vi arbejder. Derfor giver vi hinanden lov til at finde ud af, hvilke opgaver der driver os i vores arbejde.

1

Stor frihed

Det er altafgørende at du har et stort gåpåmod, hvor du selv har ansvaret for din daglige gøren. Vi tror nemlig så meget på hinanden, her i Team Studiz, at vi ikke uddelegerer opgaver eller sætter begrænsninger for hinanden.
2

Plads til udvikling

Vi tror på, at der findes en sund balance i vores udvikling, og at vi gennem sparring med hinanden, kan opretholde en positiv tilgang i alle aspekter, muligheder og udfordringer, der måtte opstå.
3

Et kreativt rum

Vi dyrker i høj grad kreativiteten og den nytænkende vinkel. Dette betyder også at du får muligheden for at arbejde i en virksomhed, hvor alle dine ideer får lov til at blive til virkelighed.