Ved at tilbyde studierabat har du en unik mulighed for at møde dine fremtidige kunder idag.

Et samarbejde med Studiz giver dig mulighed for at:
- Optimere dit salg
- Opbygge dit brand
- Skabe livslang loyalitet via studierabat

Billeder og video: http://vidio.dk

Studiz kan booste din forretning på både kort og lang sigt!


Her og nu har du mulighed for at:
1. Forøge forretningens kundegrundlag og salg, samt skabe mere flow.
2. Skabe et attraktivt image som en studievenlig forretning.

På lang sigt har du mulighed for at:
1. Vækste via tætte relationer til en attraktiv og købestærk kundegruppe
2. Fremtidssikre din forretning

Studiz på 15 sek.


Studiz giver dig mulighed for at nå dine fremtidige kunder allerede i dag. Vi hjælper dig med at opbygge relationer til de studerende - en relation, der med slutkunden i fokus vil fortsætte lang tid efter disse er færdiguddannede.
Unge bombarderes hver dag med massevis af tilbud bl.a. via de sociale medier, hvorfor dit budskab let drukner, medmindre du er villig til at bruge store summer på markedsføring. Studiz er din mulighed for at nå de studerende på en direkte og omkostningseffektiv måde (vores annonceringspakker starter fra 4.995,- kr. for 12 mdr. annoncering).

Gennem vores samarbejde med uddannelsesinstitutionerne og flere offentlige databaser under Undervisningsministeriet og Forsknings- og Innovationsstyrelsen, kan vi verificere de studerendes status som aktive studerende, og således garantere, at kun reelle, aktive studerende får adgang til studierabatterne og det digitale studiekort.

Ved et samarbejde med Studiz får du adgang til din egen virksomhedsprofil, hvor du selv har mulighed for at redigere din forretningsprofil, uploade logo og billeder, samt publicere og ændre studierabatter og tidsbegrænsede studie deals.


Kort sagt: Med Studiz får du en direkte kommunikationskanal til de studerende, hvor du hurtigt og effektivt kan skabe flow i både varesalg og økonomien.


Kontakt os med det samme for en uforpligtende samtale, eller for at få tilsendt mere information på:

Tlf: +45 29408339,
E-mail: salg@studiz.dk,

eller udfyld kontaktformularen herunder: