Håndtering af samtykke

Studiz indbyggede samtykkehåndtering effektiviserer arbejdet med at indsamle de studerendes samtykke og løbende monitorerer disse

Key features

Med Studiz samtykke system, giver mulighed for at oprette alle de samtykkeerklæringer man måtte have behov for. Under hver enkel erklæring kan man tilføje alle de punkter man måtte ønske samtykke til, og der er mulighed for at specificerer modtagere (Hold/klasse). Der er ligeledes mulighed for at lave samtykkeerklæringer til ansatte. Hvis det ønskes kan man også gøre erklæringer obligatoriske for at få adgang til andre funktioner i Studiz systemet, som f.eks. studiekortet, arrangementer og/eller studieture.

Brugere har naturligvis fuldt adgang til erklæringer og kan tildele/tilbagetrække samtykke når som helst.

Ændringer i samtykke registreres med dato, sådan institutioner til enhver tid kan se, hvornår en giver tilladelse er givet/trukket tilbage. For ansatte med rettigheder til samtykkehåndtering, er der mulighed for at søge/filtrere i disse, hvilket f.eks. kan lette arbejdesprocessen for kommunikations- og marketingsmedarbejdere på institutionen.

Admin adgang:

 • Tilpassede samtykkeerklæringer: Opret skræddersyede samtykkeformularer til ethvert tænkeligt formål.
 • Specificer respondenter: Angiv mulige respondenter og gør formularer obligatoriske for at tilgå andre Studiz-funktioner.
 • Ubesværet samtykkestyring: Se evt. ændringer og administrer samtykkesvar med intuitiv datologning og søge-/filtreringsmuligheder.
 • With Studiz app:

 • Udfyld erklæring: Få nemt adgang til samtykkeformularer via Studiz-appen eller website.
 • Adgang til svarhistorik: Se dine tidligere svar, og tildel/træk dit samtykke tilbage.
 • Vil I høre mere om mulighederne ved platformen?

  Såfremt du/I er interesseret i at høre mere om hvordan Studiz kan forenkle og effektiviserer de administrative processer hos jer kan du udfylde nedenstående kontaktformular.

  Vores team vil med glæde dele ud af vores +10 års erfaring med landets uddannnelsesinstitutioner, og sammen med dig/jer, finde en løsning som opfylder jeres specifikke behov.

  Du kan også kontakte os via telefon eller e-mail:

  info@studiz.dk