Man behøver ikke at være en knag i køkkenet for at lave julegodter! Vi har her samlet nogle lækre og lette opskrifter til dig, så du også har noget hyggeligt at give dig til i juledagene.
Ca. 250 stk.
Opskriften på årets bedste pebernødder kommer fra Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset. Lav hele portionen – der bliver mange – og kom dem i små poser af cellofan, så har du en hurtig værtindegave.
Tid: ca. 20 min. plus bagetid
Se den fulde opskrift her
Appelsinkrokant på den lette måde
Opskriften giver 30 stk.
Supergode, sprøde godbidder, som ikke kræver større finesse, og som du kan lave små eller store, som du vil.
Tid: 40 min.
Gå til opskriften her
Ca. 75 stk.
Det kræver lidt øvelse at rulle dejen ud og forme klejnerne. Men øvelse gør som bekendt mester, og her er der dej nok til, at du kan øve dig!
Tid: ca. 40 min. plus hviletid og tid til kogning
Se hvordan du gør her
Havregrynskugler med marcipan og hindbær
Ca. 40 stk.
Prøv en sødere variant af denne juleklassiker, og lav årets havregrynskugler med marcipan og frysetørrede hindbær. Nyd dine luksus-havregrynskugler med en kop te i vintermørket!
Gå til opskriften
Ca. 50 stk.
Du kan sagtens lave vaniljekranse, selvom du ikke ejer en kødhakker. Har du gode muskler, kan dejen med mange kræfter presses gennem en sprøjtepose med stjernetylle, eller endnu nemmere: Du triller dejen til små pølser og former dem til kranse.
Tid: ca. 30 min. plus bagetid
Du finder opskriften her
Vi håber, at du fandt noget, som lige faldt i din smag.
Rigtig god jul fra Studiz-redaktionen!